lisztezett felületen kinyújtottam, szélességre akkorára amekkora a tepsim, majd megkentem vékonyan a maradék szósszal, arra figyeljünk, hogy a tőlünk távolabb eső szélén hagyjunk egy 4-5 cm-is csíkot szósz nélkül, mert a tekerés során tolja a tészta maga előtt a szószt, és így kevesebb kerül ki belőle. Feltekertem mint a beiglit, a hozzám közelebb eső oldalánál kezdtem.Sütőpapírral ellátott tepsire tettem mindkét bagettet, 220 fokos sütőbe kezdtem el sütni, majd levettem 200 fokra, mikor már a teteje megpirult akkor befedtem őket alufóliával.
Ízre nagyon enyhén, finoman érződik rajta a fokhagyma íze, a citrom íze eltűnt belőle, az olajoktól meg olyan lett a szelet szerkezete mint a kalács.
A bagett receptjét Limaráná meg lehet nézni, nagyon finom, érdemes megcsinálni!
Jaj de szép!! Gyönyörű,lyukacsos a bélzete, könnyű, puha lehet. Nagyon ügyes!! :-))
VálaszTörlésGyönyörűek, és biztosan finomak is! :)
VálaszTörlésNagyon guszta! :))
VálaszTörlésKöszönöm lányok!:)
VálaszTörlésTetszik. Én is sokat csinálok, szereti a család.:))
VálaszTörlésHú, de guszta!
VálaszTörlésEszméletlenül szépek! Gratulálok!!!
VálaszTörlésMónika, nem csoda, nagyon jó recept!:)
VálaszTörlésAndi, köszi!
Trinity, kösznöm!
Szerintem ebből is ettem :P:P:P Rájöttem, hogy ezért szeretek 'férjeddel dolgozni... Mindig hoz valami finomat. :) Kár hogy itt az iskola.
VálaszTörlésDávid, örülök, hogy ízlett!
VálaszTörlés