Ez egy nagyon egyszerű, praktikus eltevési mód, gondolom sok embernek már nem is mondok újat vele. Mégis szánok rá egy bejegyzést, mert tegnap erre készülve 3 embernek is sikerült újat mondanom vele.
Egyszerűen csak annyiról van szó, hogy a megmosott, szárától megfosztott paradicsomot zacskókba tesszük, majd be a fagyóba. Télen használhatjuk pörkölt alá, lecsónak, és bármihez, amibe tennék paradicsomot is.
Mivel egészben tesszük , így könnyen ki tudunk venni a zacsiból annyit amennyire szükségünk van, kicsi folyó víz alá tartjuk, ez után a héjából szinte kinyomhatóvá válik, fagyosan, félfagyosan pedig könnyen fel tudjuk kockázni, ha kienged akkor már nehezebb. Ezután már mehet is a készülődő ételbe.
Mintha az enyémeket látnám :)
VálaszTörlésÉs nagyon időspór is, csak zacskózni, ami lényeges :)
:)
VálaszTörlés