2009. szeptember 4., péntek

Házi krémsajt magyarosan

Férjem a vajkrémek közül a magyaros ízesítésűt kedveli a legjobban. Hétvégére megint csöpögtettem le tejfölt krémsajtnak, sütihez kellett, de maradt még ki kb 150 gr, azt magyarosítottam meg, azaz nagyon apróra vágtam egy kis darabka kolbászt, elkavartam a krémsajtba, majd sóztam ízlés szerint, hogy pirosas legyen paprikával színeztem.

Sikere lett, mindenképpen készítem majd natúran is, márványsajtost is kipróbálom, zöldfűszerekkel is teszek majd próbát, és még majd meglátom milyen változatokat készítek. Minden esetre érdemes vele kísérletezni.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes gondolat kolbászt keverni bele! Ez nagyon finom lehet! :))

    VálaszTörlés
  2. Finom volt, el is fogyott rögtön.

    VálaszTörlés
  3. Nálad is kolbászos? Milyen jó ötlet!Finom-finom!:-)

    VálaszTörlés
  4. Hát nem hiába, szeretjük a kolbászt, de látom ti is!

    VálaszTörlés