2010. október 18., hétfő

Mákos bundában sült tőkehalfilé

Nem írok receptet, mert nem egy különlegesség, csak annyit csináltam, hogy a panírmorzsában kevertem egy kis mákot (egész szemeket), mert szezámmag épp nem volt itthon. A többit ugyanúgy készítettem, mint egy sima rántott hal esetében. Így is finom lett, és egy újabb változat a rántott halra.
Szerintem igazán izgalmas mákkal is a hal, jó ropogós panírt kapunk, ízén különösebben nem változtat.
Gyors és finom kategória, ajánlom elfoglalt háziasszonyoknak:)).

5 megjegyzés:

  1. Én megenném, mert ötletes de a családom nem igazán díjazná!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik az ötlet :)
    Ki kell próbálnom

    VálaszTörlés
  3. Ötletes és nagyon finom lehet

    VálaszTörlés
  4. Ez jóóóóóó!!!
    Megvan a holnapi ebéd. Hagymás krumpli hozzá és kész!!!
    Köszi! :-)))

    VálaszTörlés