2011. február 6., vasárnap

Mustáros rántott hús

A minap 4Gyerek blogjában jártam, és megakadt a szemem a mustáros szeletjén, ez volt az ötletadó ehhez a fogáshoz. A végeredmény nagyon finom lett, így köszönöm 4Gyerek az ötletet!

Receptet különösen nem írok, a lényeg, hogy a kiklopfolt karajszeleteket megkentem alaposan sóval és borssal elkevert mustárral (bő fél kiló volt a hús, ehhez kb. 4 ek mustárt vettem, egy kiskanál sót, és pár csipet borsot). Hagytam állni egy órányit, majd hagyományosan paníroztam, ezután bő forró olajban kisütöttem. Krumplipürével és mustármártással tálaltam.

7 megjegyzés:

  1. Én mindig mustárosan készítem a rántott husit! Valóban nagyon finom! Imádjuk!

    VálaszTörlés
  2. Kinéztem én is ezt magamnak 4GYEREKNÉL, finom biztos!

    VálaszTörlés
  3. Számomra a megtiszteltetés, hogy sikerült ötletet meríts, amiben nem csalódtatok.
    Köszönöm.
    Legalább így "viszonozzam" a remek fondant leírást, a váras torta alapos leírását. ezt csak úgy egyszuszra.

    VálaszTörlés
  4. Edith, fincsi, pikáns, érdemes szerintem kipróbálni:)

    Diakonyha, gondoltam én, hogy mások is készítik így, de nekem most első volt, de nem utolsó:))

    Ottis, tényleg fincsi!:)

    4Gyerek, pirulok lassan, nem vagyok én különb tőled!:)

    VálaszTörlés
  5. Finom lehet, én még így nem próbáltam.

    VálaszTörlés