Receptet különösen nem írok, a lényeg, hogy a kiklopfolt karajszeleteket megkentem alaposan sóval és borssal elkevert mustárral (bő fél kiló volt a hús, ehhez kb. 4 ek mustárt vettem, egy kiskanál sót, és pár csipet borsot). Hagytam állni egy órányit, majd hagyományosan paníroztam, ezután bő forró olajban kisütöttem. Krumplipürével és mustármártással tálaltam.
Ez nagyon fincsi lehet!!
VálaszTörlésÉn mindig mustárosan készítem a rántott husit! Valóban nagyon finom! Imádjuk!
VálaszTörlésKinéztem én is ezt magamnak 4GYEREKNÉL, finom biztos!
VálaszTörlésSzámomra a megtiszteltetés, hogy sikerült ötletet meríts, amiben nem csalódtatok.
VálaszTörlésKöszönöm.
Legalább így "viszonozzam" a remek fondant leírást, a váras torta alapos leírását. ezt csak úgy egyszuszra.
Edith, fincsi, pikáns, érdemes szerintem kipróbálni:)
VálaszTörlésDiakonyha, gondoltam én, hogy mások is készítik így, de nekem most első volt, de nem utolsó:))
Ottis, tényleg fincsi!:)
4Gyerek, pirulok lassan, nem vagyok én különb tőled!:)
Finom lehet, én még így nem próbáltam.
VálaszTörlésNagyon finom lehet
VálaszTörlés