tag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post3287846146876379508..comments2023-05-20T03:39:19.162-07:00Comments on Kiskukta konyhája: Ömlesztett sajt tehéntúróbólKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-21160689874468026042021-12-30T21:14:04.251-08:002021-12-30T21:14:04.251-08:00Szia meddig lehet fogyasztani? Szia meddig lehet fogyasztani? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01678677480704982886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-17579993051476083602010-01-19T05:38:49.454-08:002010-01-19T05:38:49.454-08:00Micsoda ötlet! Fantasztikus! És milyen édi ezekben...Micsoda ötlet! Fantasztikus! És milyen édi ezekben a színes formákban.:) Ki fogom próbálni.Ms. Poppyhttp://www.blogger.com/profile/00408191467099738562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-64807986331784767162010-01-19T05:42:01.572-08:002010-01-19T05:42:01.572-08:00Nagyon tetszik nekem is :) A tejfölt mikor teszed ...Nagyon tetszik nekem is :) A tejfölt mikor teszed bele?lúdanyóhttp://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-79579229388289552012010-01-19T05:46:11.972-08:002010-01-19T05:46:11.972-08:00Ms.Poppy örülök, hogy tetszik! még azt írtam utól...Ms.Poppy örülök, hogy tetszik! még azt írtam utólag bele, hogy a sózásnál vegyük figyelembe, hogy a kész sajt kevésbé sós mint a sóval elkevert friss túró.<br><br>Lúdanyó, jó hogy szólsz, a főzés elején kevertem bele.Kiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-57291852756755144482010-01-19T05:59:17.027-08:002010-01-19T05:59:17.027-08:00Ez nekem is nagyon tetszik! Ki is próbálom majd! K...Ez nekem is nagyon tetszik! Ki is próbálom majd! KösziAndinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-48722597132371546152010-01-19T06:20:19.956-08:002010-01-19T06:20:19.956-08:00Hú de jó! Veszek is ma túrót és kipróbálom!Hú de jó! Veszek is ma túrót és kipróbálom!Lorkahttp://www.blogger.com/profile/00208238180472466067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-11136712142956433262010-01-19T06:27:51.393-08:002010-01-19T06:27:51.393-08:00Ez aranyötlet! Köszönöm!Én a masszívabb rozskenyer...Ez aranyötlet! Köszönöm!<br>Én a masszívabb rozskenyeret választom, masszívan megkenve. :)Raindrophttp://www.blogger.com/profile/03937013530229989675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-24583049199460790082010-01-19T06:47:40.116-08:002010-01-19T06:47:40.116-08:00Ezt én is ki fogom próbálni!Ezt én is ki fogom próbálni!Mike Adinahttp://www.blogger.com/profile/17444573539747228264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-61628754956861499382010-01-19T07:20:37.784-08:002010-01-19T07:20:37.784-08:00Ez egy fantasztikusan jó ötlet! Köszi a receptet! ...Ez egy fantasztikusan jó ötlet! Köszi a receptet! Azonnal mentve a kedvencek közé! Egyébként én is a masszívabb rozskenyérre szavazok.Ildinyóhttp://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-46032722230271821592010-01-19T07:52:25.613-08:002010-01-19T07:52:25.613-08:00Szuper ötlet! :)Szuper ötlet! :)egycsipethttp://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-6479800509828925602010-01-19T08:27:44.691-08:002010-01-19T08:27:44.691-08:00Én "csak ámulok és bámulok, hogy mennyi minde...Én "csak ámulok és bámulok, hogy mennyi mindent nem tudok"...<br>Egy fantasztikus ötlet!<br>Eddig a tehénturót én csak ugy eredeti formájában használtam, de igy is ki fogom próbálni! Ez biztos!Gál Edithhttp://www.blogger.com/profile/03935674550678355446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-54396475132363768312010-01-19T09:19:24.259-08:002010-01-19T09:19:24.259-08:00MI is szoktuk így csinálni, de még kerül bele egy ...MI is szoktuk így csinálni, de még kerül bele egy kanál vaj vagy margarinis, azzal együtt szoktuk felolvasztani. Épp a napokban csináltam egy mini-adagot, hoyg ne dobjak ki egy kevés túrót. de én már annyi mindennel el vagyok maradva, hogy nem hiszem, hoyg valaha is utolérem magam. <br>Nagyon finom, anyósom 10 l-nyi tejből szokta készíteni hozzá a túrót régebb. :) <br>Puszisedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-40949506875973787442010-01-19T09:24:09.155-08:002010-01-19T09:24:09.155-08:00Még annyit, hoyg vasárnap fűszeres puliszka volt a...Még annyit, hoyg vasárnap fűszeres puliszka volt a köret a kacsa mellé. :) Nyami-nyamm!:)sedithhttp://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-47861629779374405782010-01-19T12:29:58.166-08:002010-01-19T12:29:58.166-08:00Húúúú, nem is gondoltam, hogy ekkora sikere lesz e...Húúúú, nem is gondoltam, hogy ekkora sikere lesz ennek a nagyon egyszerű kis sajtocskának, de örülök neki!<br><br>Andi, majd remélem beszámolsz!<br><br>Lori, remélem ízleni fog!<br><br>Raindrop, örülök, hogy tetszik!<br><br>Adina, de jó, hogy neked is tetszik!<br><br>Ildinyó, szerintem is a rozskenyér a legjobb választás hozzá!<br><br>Egycsipet, köszi!<br><br>Edith, akkor gyorsan ismerkedj meg így is a túróval!<br><br>Sedith, biztos jó vajjal is, én meg arra is gondoltam, hogy következő alkalommal tejszínnel is kipróbálom, hátha azzal krémesebb, kenhetőbb lesz, majd beszámolok ha jól sikerül!És örülök, hogy bejött nektek is a fűszeres puliszka!Kiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-80974398983153767762010-01-23T09:48:50.377-08:002010-01-23T09:48:50.377-08:00Minden ami sajt, nagyon érdekel, ezt is kipróbálta...Minden ami sajt, nagyon érdekel, ezt is kipróbáltam.<br>Nem tudom mit csinálhattam rosszul, de egy szemcsés / grízes valami lett belőle, ami alatt gyűlik a savó.<br>Túlmelegíthettem, vagy épp nem eléggé?jókajahttp://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-76546731466955894202010-01-23T13:01:39.305-08:002010-01-23T13:01:39.305-08:00Nem tudom mi lehetett a gond, ezért rákérdeztem éd...Nem tudom mi lehetett a gond, ezért rákérdeztem édesanyámra, ő jóval többször megcsinálta mint én, azt mondja még nem járt így, egyből azt kérdezte, hogy milyen túróból késíztetted, mert ő mindig házit használ hozzá, (Romániában sokkal jobban lecsepegtetik a túrót amúgy mint itt), én Aldis túrót használtam hozzá a zsírosat, teljesen megfelelt neki, jó lett az állaga. Ha addig melegítetted, amíg szépen mézszerűen folyó volt, és fényes kezdett lenni (ezt édesanyám mondta, hogy addig szokta melegíteni, én állagát néztem)akkor nem melegíthetted túl. Sót menyit tettél bele, elég volt az 1 kk, vagy többet?Kiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-40789056940952225782010-01-23T21:28:58.251-08:002010-01-23T21:28:58.251-08:00Gyanítom, hogy a túró lehetett az oka. Valami dobo...Gyanítom, hogy a túró lehetett az oka. Valami dobozos termék volt, 22 % zsírtartalmat adtak meg rajta, eleve krémszerű állaga volt. Egy házi túró biztos jobb :-)<br><br>Nagyon tetszett a halmos evőkanál kifejezés - eddig csak púposként ismertem - nagyon szép, szemléletes szó.jókajahttp://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973125826337380209.post-3461438282310712912010-01-25T00:48:53.032-08:002010-01-25T00:48:53.032-08:00Jókaja, ha van kedved még kísérletezni akkor próbá...Jókaja, ha van kedved még kísérletezni akkor próbáld ki egy jobb minőségű túróval, sikerülni fog!Kiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.com