2009. október 20., kedd

Öröm

Ez az új tagja kis családunknak, itt a képen 1 hetes, ma már 11 napos. Nem aranyos?

14 megjegyzés:

 1. Jaj, megzabálom :-)

  Mi a neve a kis szőrpamacsnak?

  VálaszTörlés
 2. Viki, nem adtunk neki nevet, mert tartósan nem lesz családunk tagja, ahoz túl kicsi a porta. De annyira cuki, hogy nem bírtam ki, hogy ne tegyek róla fel fotót. Ez az egy született, hatalmas kis hordó, hát nem hiába nem kell senkivel sem osztozzon a fincsi anyatejecskén. De amíg nálunk van addig kényeztetjük, vigyázink rá. A gyerekek már nagyon várják, hogy kinyíljon a szeme, és nőjön egy kicsit, hogy játszhasanak vele.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tündérédes, biztos nehéz lesz megválni tőle.

  VálaszTörlés
 4. Jesszusom, de aranyos!
  Imádnám, ha kertes házam lenne, és ha otthon lennék, mig két éves nem lesz. :)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok az új családtaghoz és kívánom, hogy hasonló, szerető, gondoskodó gazdát leljetek neki, mint Ti amilyenek vagytok. Mert az ilyen és hozzá hasonló kedvenceknek szinte nagyobb szükségük van a szeretetre, mint az élelemre. :) Isten éltesse kis szőrmókot régi és majdani új gazdái örömére! :)

  VálaszTörlés
 6. De örülök, hogy ilyen sokmindenkinek örüömet szereztem ezzel a képpel!

  Lekvároskukta és Cserke üdv nálam!

  Szépyke, két év után mi történik?

  Alíz, reméljük mi is, hogy szerető gazdit találunk majd neki.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tündéri!!
  Nekünk is van egy rosszcsont 4 hónapos tacsikánk.Az öreg drága kutyusunk,pénteken hagyott itt minket örökre,azóta is siratom,fogom is,míg élek.13 évig volt velünk,rettentő okos kis tacsi volt ő is,de sajnos beteges lett egy ideje.Szenvedett mostanában,de én nem bírtam vona ki,ha elaltatják,valahogy így elfogadhatóbb lett,hogy magától elaludt.
  Soha nem fogjuk elfelejteni,mert imádtunk mindannyian.
  De itt van az utód,és most azt sem tudom,mit hova rakodjak előle,mert rágcsál,huncut,és imádni való!!Kicsit enyhíti a másik hiányát.

  Bocsánat,hogy ilyan sokat írtam!!
  Sajnálom,hogy nem tarthatjátok meg!! Nincs semmi remény?

  VálaszTörlés
 8. Nagyon draga,es akkor ki lesz neki a gazdaja?Olyan kis cuki! :)

  VálaszTörlés
 9. Raindrop,üdv nálam! Tényleg tündérmanó!:))

  Brigi, köszi, hogy leírtad. Nagyon nehéz lehet 13 év után szenvedni látni a kutyát, ami már családtag, és aztán látni, hogy meghal. De jó, hogy ott van a kis újonc, aki csintalankodik helyette is, talán sikerült neki egy icipicit az űrt csökkenteni.
  Férjem direkt tenyésztés szempontjából szeretet volna kiskutyákat, úgy hogy nem tartjuk meg, de míg nálunk van minden percét kiélvezzük. Igazából szeritnem 1 kiskutya sokkal jobban a szívünkbe furakszik, mintha több született volna, már előre fáj, hogy majd más gazdája lesz, de ez van.

  Krisztina üdv nálam!

  Belly, egyet értünk!

  Edó, még nem tudjuk.

  VálaszTörlés
 10. Ó de aranyos kis kutyusotok van! :-)

  VálaszTörlés